Film

Här är några prover vi har tagit nyligen, några av dem redigerade vi med vissa program.

Kortfilm
Dokumentär – ID-Film

För närvarande integrerar fler och fler företag video i sin marknadsplan. De använder video för att marknadsföra sina varumärken, produkter och tjänster. Varje företag bör använda sig av videoproduktionsmedel för företagskommunikation. Tack vare våra erfarna proffs kan du ha en egen dokumentär. En sändning av detta slag är ett bra sätt att öka öppenheten genom att lyfta fram kärnvärden och intressen.
Oavsett vilken historia du behöver för att komma ut till världen, är det viktigt att be om hjälp. Vår dokumentation av filmproduktionen var motiverad att göra bilder eftersom de tror att varje berättelse förtjänade att bli hört. De är på uppdrag att skapa berättelser som är övertygande och sanna. Inte bara brinner filmskaparna för att sälja historier, utan också att engagera publiken visuellt.
Company Films är känt för att producera högkvalitativa dokumentärer och dokumentär filmproduktion. I slutändan vill vi överföra saker till film och skapa medier av bekvämlighet. Bilderna är de som krävs av klienten. Dokumentaren presenteras i flera format och erbjuds till några av de bästa priserna i branschen. Det är inte nödvändigt att spendera månader i slutet på att redigera och animera en berättelse när du kan få någon med erfarenhet att göra det. När ämnet har beslutats genomförs forskning och skytte börjar. Dokumentärer är gjorda för Internet, mobila enheter, TV och teater.

Här är ett exempel på vad vi gör..

MER project

KONTAKTA 

Mob. 0700066558

SLÖJDAREGATAN 11, 39353, KALMAR
Copyright ©2021| All Rights Reserved